gärds rf - regionalt & nationelt meeting, 26-28/8-11

Hemma klubben Gärds Ryttarförening ska ha meeting.

 

Texten kopierad av amanda(med små ändringar)!

Gärds RFs anläggning är enligt mig en av skånes absolut bästa med en något kuperad 90x90 gräsbana. Underlaget inne på banan är helt fantastiskt och i och med vår mark här (mycket sand) så rinner vattnet rakt igenom och det blir nästan aldrig halt. Vi kommer att ha tre framhoppningar på gräs och sand/grus så att alla hästar inte ska behöva trängas på ett ställe(och man får hoppa fram på det underlaget som är inne på banan). Framridningen kommer vara på sand/grus. Gärds anläggning ligger vid ett skjutfält (ej i bruk förrutom ca 1 gång om året) vilket betyder att hästar som gillar att gå på uteritter vid meeting har stor tillgång till detta!

*****

Vi kommer ha uppstallning på plats med mobila boxar och det gäller att vara snabb för att få tag på boxarna då det är först till kvarn som gäller. Det finns även möjlighet till elplats. Klubben hänvisar inte till någonstans att bo men Kristianstad ligger ca 6km från anläggningen och där finns flertalet hotell. 

*****

Kiosken kommer två stycken ha huvudansvar för och den brukar bara få positiv feedback. De senaste tävlingarna har dagens varit rätter som lax+nypotatis+sås, fläskkaré+pommes/potatissallad+bearnaisesås, kötbullar+potatismos+brunsås+lingon osv. Allting är även riktigt gott! Menyn för detta meeting är ej klar men jag kan nästintill garantera att det blir toppen gott!

*****

Banbyggare för meetinget är Fredrik Malm som brukar bygga väldigt bra utslagsgivande banor. Felen hamnar ofta utspritt, vilket jag anser är hur det ska vara! Banan innehar även en väldigt fin hinderpark med mycket sponserhinder och väldigt färgglada hinder.

*****

Vi har även fixat någon utställare till tävlingen

*****

Anläggningen...

På Gärds tidigare i sommras^^

//Amanda Gustafsson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0